Ανοιξε θέμα με τον Κετσπάγια

Ανοιξε θέμα με τον Κετσπάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαρύ και ασήκωτο είναι το κλίμα στην ΑΕΚ λίγα λεπτά μετά το φινάλε της ντροπιαστικής παρουσίας στο Καραϊσκάκης και της βαριάς ήττας με κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό. Υπάρχει εκνευρισμός, έντονος προβληματισμός και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, άνοιξε πλέον το θέμα για το μέλλον του Κετσπάγια.

Αυτό που ενόχλησε περισσότερο είναι πως η ΑΕΚ δεν μπήκε καν να παίξει ποδόσφαιρο. Δεν είχε σχέδιο στο παιχνίδι της, δεν είχε πάθος και ένταση. Εχασε όλες τις μονομαχίες, έδειχνε να μην ξέρει που βρίσκεται και ήταν απαράδεκτη η εικόνα με παίκτες να ζητούν οδηγίες από τον πάγκο από το πρώτο δεκάλεπτο.

Επίσης, ουδείς κατάλαβε για ποιον λόγο δεν χρησιμοποιήθηκε ο Σιμόες ενώ το κέντρο παρέπαιε. Για ποιον λόγο δεν υπήρξε τρίτη αλλαγή, ενώ ο Αραβίδης (με πάθος να ξεχειλίζει) ήταν στον πάγκο και δεν μπήκε ποτέ. Και βέβαια, το εύρος της ήττας που ομοιάζει έντονα με την περυσινή συντριβή που σηματοδότησε εξελίξεις.

Αυτήν την ώρα δεν θα ληφθούν αποφάσεις, αλλά το θέμα υπάρχει πλέον στο τραπέζι. Στην ΑΕΚ υπάρχει εκνευρισμός, αλλά θα προσπαθήσουν να σκεφτούν με ψυχραιμία, δίχως την ένταση των στιγμών και να αποφασίσουν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Αλλωστε, φέτος η ΑΕΚ είναι μόλις στο -3 από την κορυφή και ακόμα δεν έχει χαθεί τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X