«Μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

«Μπορούμε να πετύχουμε πολλά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη επί του Διομήδη η καλύτερη ψυχολογική «ένεση» που χρειαζόντουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ για να πιστέψουν ακόμα περισσότερο στις δυνατότητες τους

 Η ομάδα χάντμπολ ξεκίνησε ονειρεμένα το φετινό πρωτάθλημα. Με μια εμβληματική νίκη στην έδρα του Διομήδη, η οποία ήταν και η μεγαλύτερη απάντηση σε όσους βιάστηκαν να την ξεγράψουν και να την θέσουν εκτός στόχων. Για μια ακόμη φορά στην ιστορία της η ΑΕΚ μοιάζει να αναγεννιέται από τις στάχτες της. Με όλα τα προγνωστικά κόντρα, πήγε στη Νέα Κίο και κάνοντας κατάθεση ψυχής πήρε ένα σπουδαίο διπλό. Μια νίκη η οποία πανηγυρίστηκε από όλους. Ήταν η πρώτη δικαίωση της δουλειάς και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες. Το τέλος του αγώνα βρήκε όλη την ομάδα αγκαλιασμένη να πανηγυρίζει όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά για αυτό που έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν.

Η ανανεωμένη ΑΕΚ, διατηρεί το ίδιο δυνατό DNA που την χαρακτήριζε σαν ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Το πάθος, η ψυχή και η ενότητα μέσα και έξω από το γήπεδο. Παλιοί και νέοι έγιναν μια γροθιά. Έβλεπες την ψυχή στο πρόσωπο του Διονύση Γεωργιάδη ο οποίος από το 40’ και μετά αγωνίστηκε σχεδόν κουτσαίνοντας. Έβλεπες το πάθος στα μάτια του Χόγκας ο οποίος έμοιαζε να είναι χρόνια στην ομάδα και όχι στο ντεμπούτο του.

Έβλεπες την ενότητα σε κάθε πανηγυρισμό, σε κάθε γκολ, σε κάθε λάθος. Οι πανηγυρισμοί από τα αποδυτήρια μεταφέρθηκαν στο πούλμαν με το χαμόγελο στα χείλη όλων να δείχνει την χαρά. «Αξίζαμε αυτή τη νίκη. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά φέτος αρκεί να το πιστέψουμε» σχολίαζαν οι παίκτες και από ότι φάνηκε όχι μόνο το πίστευαν αλλά το απέδειξαν κιόλας. Παρόλα αυτά παραμένουν προσγειωμένοι, συνεχίζοντας την δουλειά καθώς ξέρουν πως τίποτα δεν τελειώνει την πρώτη αγωνιστική: «Χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα για να μας δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση αλλά κοιτάμε μπροστά γιατί είμαστε ακόμα στην αρχή» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια τους.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X