Τεράστια νίκη μέσα στο Άργος - Συγκλόνισαν οι ψυχάρες της ΑΕΚ

Eικόνες από το Διομήδης Αργους - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκλονιστική εμφάνιση και ακόμα μεγαλύτερη νίκη για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που επικράτησε με 28-26 του Διομήδη Αργους στη Νέα Κίο.

Μαγική πρεμιέρα για τη νέα ομάδα χάντμπολ που έδωσε την πρώτη της απάντηση.  Η ΑΕΚ είναι εδώ έτοιμη για να διεκδικήσει ξανά την κορυφή!

Η ομάδα του Κώστα Τούτση με απίστευτη ψυχή και πάθος μέσα στο παιχνίδι της, έδειξε πως όσα πρόσωπα και να αλλάξει το DNA της παραμένει το ίδιο ισχυρό. Κάνοντας κατάθεση ψυχής όλοι οι παίκτες έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν αυτή τη νίκη και πανηγύρισαν μέσα στη Νέα Κίο το πρώτο «διπλό».

Εξαιρετικά ξεκίνησε το παιχνίδι η ΑΕΚ η οποία με υπομονή και καθαρό μυαλό φρόντισε να έχει σωστή οργάνωση μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν αιφνιδιάστηκε από τον ρυθμό των γηπεδούχων ενώ αντίθετα φρόντισε σταδιακά να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι. Προηγήθηκε με τον Χόγκας, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του επίσημο γκολ με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ο Διομήδης ισοφάρισε σε 2-2 και 4-4 αντίστοιχα. Από εκείνο το σημείο η «Ένωση» πήρε προβάδισμα στο σκορ την οποία και φρόντισε σταθερά να την διευρύνει. Εξαιρετικό παιχνίδι από όλους τους παίκτες της ΑΕΚ με κορυφαίο τον Χόγκας ο οποίος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνου για άμυνα του Διομήδη. Η ομάδα του Κώστα Τούτση είχε κλείσει πολύ καλά τα ατού του Διομήδη και με σωστές αντεπιθέσεις προηγήθηκε 9-11, 9-12 ενώ με δύο αιφνιδιασμούς στο τέλος πήγε στα αποδυτήρια προπορευόμενη με 14-9.

Ο Διομήδης προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο με την «Ένωση» ωστόσο να διατηρεί το αγωνιστικό της πλάνο. Με πέναλτι του Πέρρου έκανε το 14-17 ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 16-18. Σε εκείνο το σημείο τραυματίστηκε ο Γεωργιάδης με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Άντρεγιτς με γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του έφερε ξανά την «Ένωση» στο +3 (16-19) με τον Γεωργιάδη να επιστρέφει στο παιχνίδι. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος με τις ισορροπίες να είναι πολύ λεπτές. Η ομάδα του Κώστα Τούτση προηγήθηκε με 23-21 με τον Διομήδη να φτάνει με δύο αντεπιθέσεις στην ισοφάριση σε 23-23. Η ΑΕΚ όμως δεν το έβαλε κάτω, αντέδρασε και κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη με 26-28 σε μια έδρα που δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα.

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 4-3, 5-6, 6-7, 8-10, 9-14 (ημχ.), 14-16, 16-18, 17-19, 20-22, 23-23, 26-28
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Αιβαλιώτης, Ταουσιάνης, Γιόσμου 4, Κρεμαστιώτης, Αργυρού Χ., Αργυρού Ι. 4, Σαμαράς 3, Μισαηλίδης 5, Παπαχρήστος, Τρουμπέτας 1, Δάσκαλος 2, Ράντοβιτς, Τουνγκελίδης 2, Πασσιάς 5.
ΑΕΚ (Κώστας Τούτσης): Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 4, Γεωργιάδης 5, Μακρυγιάννης, Νικολαϊδης 3, Συγγάρης, Καραστέργιος, Χατσίκας, Αντωνιάδης, Σταύρου, Βαμβακάς 4, Άντρεγιτς 5, Χόγκας 7, Τσιβρανίδης, Μπαλάσκας, Αλικάκος.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Παρατηρητής: Νικολίτσας
Δίλεπτα: 5-6, Πέναλτι: 4/4-3/5.

Διαβάστε πως μετέδωσε το enwsi.gr το ματς του Αργους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X