Τούτσης στο enwsi.gr: "Πάμε για τη νίκη" (VIDEO)

Τούτσης στο enwsi.gr: "Πάμε για τη νίκη" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Κώστας Τούτσης έχει ένα επιπλέον κίνητρο καθώς θέλει να αφήσει την δική του «σφραγίδα» σε μια ομάδα που δεν είχε αλλάξει μέχρι τώρα προπονητή.

Ο Βεροιώτης τεχνικός αναφερόμενος στη σημερινή πρεμιέρα αλλά και τους στόχους της ομάδας του σχολίασε στο enwsi.gr: «Τα παιδιά έχουν δουλέψει αρκετά καλά σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ ότι η πρεμιέρα είναι πάντα κρίσιμη. Καμία ομάδα όμως δεν είναι έτοιμη από την πρώτη αγωνιστική. Οι ομάδες που θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα στο πρωτάθλημα θα είναι αυτές που θα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες για να φτάσουν στον στόχο τους. Εμείς έχουμε δουλέψει αρκετά αυτή την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος έχει ένα πλεονέκτημα γιατί έχει παίξει δύο επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια, άρα μπορούμε να πούμε ότι έχει ένα βαθμό ετοιμότητας μεγαλύτερο από μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, πιστεύω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί στο πρώτο παιχνίδι και σίγουρα στόχος μας είναι η νίκη. Η ομάδα έχει αρκετά καλό υλικό με παίκτες που ξέρουν το πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να τους έχουμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερο επίπεδο. Θέλουμε στις προπονήσεις να εντάξουμε και άλλα παιδιά, γιατί το πρωτάθλημα είναι μακρύ και θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X