"Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί"

"Να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δυνατές αναμετρήσεις ξεκινάει αύριο το πρωτάθλημα της Handball Premier

Ο σημαντικότερος αγώνας διεξάγεται στη Νέα Κίο όπου ο Διομήδης υποδέχεται την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους.

Αυτό είναι το 41ο παιχνίδι ανάμεσα σε Διομήδη και ΑΕΚ με την «Ένωση» να προηγείται 25-15 στις νίκες. Πάντως η ομάδα του Άργους έχει «χτίσει» μια καλή παράδοση, κερδίζοντας την ΑΕΚ εντός έδρας στα τρία τελευταία ματς και μάλιστα με μεγάλες διαφορές (29-24, 27-17, 30-17).

Ο προπονητής των γηπεδούχων Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ καλή σεζόν σε όλους όσοι εμπλέκονται στην Handball Premier. Μια πρεμιέρα δεν έχει ποτέ φαβορί, όταν οι ομάδες που βρίσκονται αντίπαλες είναι παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με πολύ διαφορετικό δυναμικό. Από την πλευρά μας, κάθε εβδομάδα μας βρίσκει καλύτερους αγωνιστικά και σε επίπεδο χημείας. Θα πρέπει να επιμείνουμε στο ομαδικό πνεύμα και να βγάλουμε την ενέργειά μας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Αντίπαλός μας απαρτίζεται από πολλούς έμπειρους παίκτες και σίγουρα θα ποντάρει σε αυτό».

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Τούτσης που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΚ επεσήμανε: «Έχουμε δουλέψει αρκετά αυτή την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος έχει ένα πλεονέκτημα γιατί έχει παίξει δύο επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια, άρα μπορούμε να πούμε ότι έχει ένα βαθμό ετοιμότητας μεγαλύτερο από μας. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, πιστεύω να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να είμαστε πλήρως ανταγωνιστικοί στο πρώτο παιχνίδι και σίγουρα στόχο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X