Μόνοι τους οι οπαδοί της ΑΕΚ τη Δευτέρα

Ο «Ψυχίατρος» επέστρεψε στο ΟΑΚΑ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την παρουσία μόνο των οπαδών της ΑΕΚ θα διεξαχθεί η εντός έδρας αναμέτρησης της Δευτέρας με τον Ηρακλή. Όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ από τη Θεσσαλονίκη στη σημερινή σύσκεψη ασφαλείας για το ματς δεν ζήτησε εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Γηραιού»:

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, η οποία αφορούσε τα μέτρα τάξης ενόψει του αγώνα ΑΕΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα (Δευτέρα 26/09, 19:30).

Το “παρών” έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Ασφάλειας, της Τροχαίας, της ΔΕΑΒ, της Superleague, της γηπεδούχου ΑΕΚ, ενώ την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.

Σημειώνεται ότι η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, μέσω του κυρίου Σαρλή, δεν ζήτησε εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Έτσι, η σημαντική αναμέτρηση της Δευτέρας θα γίνει μόνο με την παρουσία των φιλάθλων της Ένωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X