Ο εντυπωσιακός Ντίξον των προκριματικών

Ο εντυπωσιακός Ντίξον των προκριματικών
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Ντίξον ήταν εκ των πιο εντυπωσιακών παικτών της εθνικής ομάδας της Γεωργίας στα προκριματικά του Eurobasket. O 25χρονος γκαρντ ήταν ο παίκτης που οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην πρόκριση, ενώ με την… μαγική εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στο Μαυροβούνιο απέδειξε πως όσο περνάνε οι μήνες η απόδοσή του βελτιώνεται όλο και περισσότερο, σε τέτοια φάση, ώστε να αποτελεί σημείο αναφοράς της ομάδας του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι αριθμοί του. Ο νέος άσος της ΑΕΚ ήταν επιβλητικός στα περισσότερα από τα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Αυτό το μαρτυρούν και οι μέσοι όροι του. 16,6 πόντοι, 4,2 ασίστ, 3,2 ριμπάουντ. Πάντα βασικός στην ομάδα του Ηλία Ζούρου, έδωσε το κάτι παραπάνω που αναζητούσε ο Έλληνας προπονητής.

Αυτό που χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς, πάντως, είναι τα ποσοστά του. Στα προκριματικά μέτρησε 16/29 τρίποντα (55,2% ποσοστό εντυπωσιακό), ενώ ήταν… εγγύηση από τη γραμμή των βολών, μετρώντας 17/17! Εξίσου αξιόπιστος, ωστόσο, ήταν και στα δίποντα, όπου μέτρησε 25/53, με το ποσοστό του να είναι στο 47,2%. Όλα αυτά για έναν παίκτη που έδειξε πως όταν η μπάλα πηγαίνει στα χέρια του, έχει τον τρόπο να κάνει άπαντες ευτυχισμένους!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X