Ντίξον: «Σούπερ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»

Ντίξον: «Σούπερ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Ντίξον κατέφθασε στη χώρα μας και στις πρώτες του δηλώσεις, κατά την άφιξή του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, ενώ εξήγησε πως άμεσος στόχος του είναι να μπει το συντομότερο δυνατό στο κλίμα της νέας του ομάδας.

Αρχικά, στις πρώτες δηλώσεις του ο Αμερικανός τόνισε πως «ήταν μια μακρά σεζόν για μένα. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Τώρα είμαι… σούπερ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει η σεζόν».

Σχετικά με τα επτά τρίποντα που έβαλε κόντρα στο Μαυροβούνιο, πριν από μερικές ώρες, τόνισε: «Δούλεψα πάρα πολύ το σουτ μου όλο αυτό το διάστημα. Είναι αυτό που ξέρω να κάνω, αυτό για το οποίο.. ζω. Υπόσχομαι πως θα το βελτιώσω ακόμα περισσότερο και θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα. Θα είμαι έτοιμος».

Ενώ αποκάλυψε και αυτά που γνωρίζει για την Ένωση: «Είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλούς Έλληνες παίκτες, αλλά και κάποιους πολύ καλούς ξένους. Θέλω να μπω το συντομότερο δυνατό στο κλίμα της ομάδας και να αποκτήσω οικειότητα με το προπονητικό επιτελείο. Αυτό που μετράει είναι οι νίκες»

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X