Ντίξον: «Η ΑΕΚ μου δίνει την ευκαιρία να εξελιχθώ...»

Ζούρος στο enwsi.gr: «Κάθε χρόνο και καλύτερος ο Ντίξον, εξαιρετικός στα μεγάλα παιχνίδια»
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Ντίξον ήταν ένα από τα βασικά… γρανάζια της «μηχανής» της εθνικής Γεωργίας, την οποία οδήγησε ως την πρόκρισή της στην τελική φάση του Eurobasket 2017. Ο Αμερικανός άσος της ΑΕΚ έχει αποκτήσει το δικό του κοινό στη χώρα και πλέον είναι ένας από τους… σταρ της πορτοκαλί μπάλας!

Ο 25χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα «sportall.ge» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς προέκυψε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, για την οποία δεν έκρυψε την ικανοποίησή του…

Μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του τόνισε: «Πριν 1,5 μήνα, περίπου οι άνθρωποι της ΑΕΚ μου προσέφεραν συμβόλαιο. Συζήτησα την κατάσταση με την οικογένειά μου και συνειδητοποίησα πως ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να προοδεύσει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μου. Η ΑΕΚ μου δίνει την ευκαιρία να παίξω και στην Ευρώπη και να δείξω την ικανότητά μου. Παράλληλα, ήταν πολύ ευχάριστο που επικοινώνησαν μαζί μου στις αρχές του καλοκαιριού, όταν είχε ξεκινήσει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Ο προπονητής με έκανε να σκεφτώ ότι με ήθελε πολύ και έτσι η ΑΕΚ με έκανε δικό της.

Επίσης, μην ξεχνάτε πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα. Η ΑΕΚ είναι μια από τις ομάδες που θα παίξουν στο Basketball Champions League. Με την ευκαιρία, να πω πως οι Έλληνες έχουν και πολύ καλές ομάδες ποδοσφαίρου…».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X