Γεωργιάδης στο enwsi.gr: "Έτοιμοι στην πρεμιέρα"

Γεωργιάδης στο enwsi.gr: "Έτοιμοι στην πρεμιέρα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη στο φιλικό επί του Δούκα είχε μεγάλη σημασία για την ομάδα χάντμπολ όχι μόνο επειδή παρουσιάζει σταθερά βελτιωμένη εικόνα αλλά γιατί μέσα από τις νίκες «χτίζουν» χαρακτήρα και οι παίκτες.

Η ΑΕΚ αποκτάει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της. Αν και ακόμα χρειάζεται πολύ δρόμο για να μπορέσει να σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο η «Ένωση» αφήνει πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία. Ο αρχηγός, Διονύσης Γεωργιάδης με δηλώσεις του στο enwsi.gr αναφερόμενος στην εικόνα της ΑΕΚ στο φιλικό με τον Δούκα σχολίασε πως μέσα από αυτά τα παιχνίδια βλέπουν και βελτιώνουν τα λάθη τους.

«Ήταν ένα σχετικό καλό παιχνίδι αν και είχαμε μια αστοχία στην τελική προσπάθεια. Παρόλα αυτά ήταν καλό το παιχνίδι. Βέβαια η νίκη δεν πρέπει να μας ξεγελάει. Ήτα απλά ένα φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσει γιατί έχει αλλάξει στο μεγαλύτερο ποσοστό της σε σχέση με πέρυσι. Τα φιλικά είναι φιλικά και δε μετράνε νίκες ή ήττες. Είναι για να βλέπουμε τις αδυναμίες μας και να δουλεύουμε πάνω σε αυτές». Όσο για το αν η ομάδα έχει μπει ήδη στην διαδικασία για να σκεφτεί τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Διομήδη ο αρχηγός της ΑΕΚ σχολίασε : «Σίγουρα και το σκεφτόμαστε. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει από τώρα να μπαίνουμε σε διαδικασία προετοιμασίας για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X