Σιδηρόπουλος: «Ο παρατηρητής μου είπε “όλα καλά, κανένα πρόβλημα”»

Σιδηρόπουλος: «Ο παρατηρητής μου είπε “όλα καλά, κανένα πρόβλημα”»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον διάλογο που είχε με τον Τάσο Σιδηρόπουλο σχετικά με το παιχνίδι στη Λιβαδειά αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης! «Και ο παρατηρητής μου είπε ότι ήταν όλα καλά. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα», είπε ο Σιδηρόπουλος στον Διακοφώτη, όπως μετέφερε ο δεύτερος, ο οποίος εξήγησε ότι η Ένωση Δωδεκανήσων βρίσκεται στο πλευρό του διαιτητή!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Παναγιώτης Διακοφώτης, μίλησε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη «Η Έφεση της Τρίτης» στον ΣΠΟΡ – FM 94,6 και αποκάλυψε όλα όσα του είπε ο Τάσος Σιδηρόπουλος για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης αφού ανέφερε ότι «για το ποδόσφαιρο χειμωνιάζει πολύ γρήγορα»υπογράμμισε ότι ο Τάσος Σιδηρόπουλος αποτελεί διαμάντι για τη διαιτησία. «Ο Τάσος παίζει για τον εαυτό του, την Ελλάδα, για το ποδόσφαιρο», σημείωσε και στη συνέχεια αποκάλυψε όλα όσα του μετέφερε ο 37χρονος διαιτητής σχετικά με αυτά που του είπε ο παρατηρητής Μανώλης Γιανναδάκης, ο οποίος εν τέλει τον παρέπεμψε!

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου: 

«Στη Ρόδο έχουμε ακόμα καλοκαίρι. Αλλά χειμωνιάζει για το ποδόσφαιρο. Εμείς σαν Ένωση θα πρέπει να στηρίξουμε τον Τάσο Σιδηρόπουλο, κοσμεί την ελληνική διαιτησία. Σαν Ένωση στέλνουμε ένα μήνυμα ότι πρέπει να στηρίξουμε το αγνό ποδόσφαιρο και να αφήσουμε τον Τάσο, που παίζει για τον εαυτό του, την Ελλάδα και το νησί μας. Μιλήσαμε σήμερα το πρωί. Ήταν στεναχωρημένος, γιατί υπήρχε άλλη εικόνα μετά το τέλος του αγώνα. Από την άλλη, ξαφνιάστηκε γι αυτή την εξέλιξη. Μας εκπλήσσει όλους αυτή η εξέλιξη, ωστόσο στηρίζουμε τον Τάσο Σιδηρόπουλο, τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή και είμαστε δίπλα του. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις για να δούμε αν ισχύουν αυτά που γράφονται σήμερα», ανέφερε αρχικά.

Για το αν στηρίζει την αντιπολίτευση: «Εμείς είμαστε με το ποδόσφαιρο. Έχει να κάνει καθαρά με το τι έχει κάνει μια διοίκηση στο ποδόσφαιρο. Εμείς έχουμε έρθει για να βοηθήσουμε το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι η Ένωση θα αποφασίσει για το καλύτερο του ποδοσφαίρου. Έχουμε σωματεία από την Πάτμο μέχρι την Κάρπαθο, στόχος μας είναι να κάνουμε καλύτερο το ποδόσφαιρο. Σίγουρα μας νοιάζει το καλό του ποδοσφαίρου. Θα κοιτάξουμε ποιο είναι το καλύτερο για εμάς και για όλους όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο».

Για τον διάλογο που είχε μετά το ματς με τον Σιδηρόπουλο: «Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον Τάσο. Μου είπε “όλα πήγαν καλά πρόεδρε κανένα πρόβλημα. Ο παρατηρητής μου είπε όλα καλά Τάσο“. Το πρωί, σήμερα, ήταν στεναχωρημένος, ελπίζω να αλλάξει κάτι ή τουλάχιστον να μην ισχύει αυτό. Ο Τάσος παίζει για τον εαυτό του και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X