Αυτή είναι η νέα φανέλα της Βασίλισσας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Βασίλισσας (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φανέλα για τίτλους και ευρωπαϊκές διακρίσεις παρουσίασε σήμερα η Βασίλισσα!

Τη νέα φανέλα της παρουσίασε η ΚΑΕ ΑΕΚ, σε ειδική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η νέα φανέλα έχει πολλά από τα στοιχεία τα οποία πρεσβεύει η ομάδα και η ιστορία της, με το κιτρινόμαυρο στοιχείο να είναι πιο έντονο από κάθε άλλη φορά.

Η βασική φανέλα έχει δύο κίτρινες ρίγες και μία μαύρη στο κέντρο, ενώ η δεύτερη έχει δύο μαύρες ρίγες και μία κίτρινη στη μέση. Μάλιστα, στην… έκπληξη της εκδήλωσης ο νικητής του διαγωνισμού του ΟΠΑΠ παρευρέθηκε μαζί με τον Ντούσαν Σάκοτα, στην επίσημη παρουσίαση από τον αρχηγό της Βασίλισσας και φωτογραφήθηκε με τη φανέλα με τον αριθμό 21.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΑΕΚ, Λεωνίδας Παπαβασιλάκης προλόγισε τη νέα φανέλα: «Με την αρωγή του συνεργάτη μας, η δημιουργία είναι εσωτερική. Αυτό μετουσιώνεται στο “μαζί παίζουμε καλύτερα” και με εξαιρετικά νούμερα από τον Κώστα Ολύμπιο, που κάνει πολύ δουλειά και έχει μετουσιώσει την έμπνευση στη φανέλα. Θέλαμε να δημουργήσουμε μια φανέλα που θα αποτυπώνει τη ιστορία της ομάδας. Προέκυψε ένα πάντρεμα σε μια κοινή μίνιμαλ γραμματοσειρά. Όλα αυτά δεν θα είχαν πραγματωθεί χωρίς την FILA και φτάσαμε στο αποτέλεσμα που θα δείτε».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X