Οταν στο λιμάνι ονειρεύονταν τον Πατίτο (ΦΩΤΟ)

Οταν στο λιμάνι ονειρεύονταν τον Πατίτο (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πατίτο φαίνεται πως αποτελεί… λαχείο για την ΑΕΚ. Ο 26χρονος Αργεντινός με τις σέντρες ακριβείας, από το πρώτο επίσημο παιχνίδι έδειξε γιατί έγινε τόσος ντόρος γύρω από το όνομά του. Η Ένωση κινήθηκε για τον Πατίτο αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο το όνομά του δεν ήταν άγνωστο στο ελληνικό κοινό.

Ενδιαφέρον για τον Λατινοαμερικάνο είχε δείξει τον Ιανουάριο του 2015 ο ΠΑΟΚ και πριν από τέσσερα χρόνια ο Ολυμπιακός όταν ο παίκτης έπαιζε στην Ιντεπεντιέντε. Εκείνη την εποχή ο σύλλογος από την Αργεντινή είχε μία οφειλή περίπου 800.000 ευρώ προς τους Πειραιώτες, από τη μεταγραφή του Νούνιες, και είχε διαμηνύσει προς τους «ερυθρόλευκους» να διαλέξουν όποιον παίκτη επιθυμούν κι από το ποσό της μεταγραφής θα αφαιρεθεί το χρέος.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεχώρισαν τον Πατίτο  που κοστολογούταν στα 2 εκατ. ευρώ. Η πλευρά του ΟΣΦΠ τα βρήκε με τον παίκτη, ωστόσο η σφήνα της Σάντος τα χάλασε όλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X