Σταματιάδης στο enwsi.gr: "Τιμητικό για μένα και την ΑΕΚ"

Συμφωνία για τη διεξαγωγή του F4 του Beach Handball
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Σταματιάδης που παραμένει η φωνή της ΑΕΚ μέσα στο συμβούλιο της ομοσπονδίας χάντμπολ μετά την επανεκλογή του στο Δ.Σ. της ΟΧΕ.

Ο επί χρόνια έφορος του τμήματος με σχόλιο του στο enwsi.gr αναφέρθηκε στην σημασία που έχει το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει την δική της φωνή μέσα στην ομοσπονδία χάντμπολ τονίζοντας:  “Είναι πολύ σημαντικό γιατί η ΑΕΚ δεν εκπροσωπείται σε ομοσπονδία ομαδικού αθλήματος. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για το σωματείο που έχει την δική του φωνή μέσα στο συμβούλιο αλλά και για μένα. Εξαιρετικά τιμητική είναι και η δεύτερη εκλογή μου ως αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην Ολυμπιακή Επιτροπή», ενώ αναφερόμενος στο έργο της διοίκησης σχολίασε: «Είναι αξιοσημείωτο πως όλα τα μεγάλα σωματεία εκπροσωπούνται. Όλο το άθλημα είναι μέσα στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Εμείς προσπαθούμε έχουμε μαζέψει το οικονομικό κομμάτι και προσπαθούμε να λύσουμε το πρόβλημα της στέγης. Ξεκινάει μια τετραετία που πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X