Αυτός είναι ο Μαϊστόροβιτς με… κοστούμι

Αυτός είναι ο Μαϊστόροβιτς με… κοστούμι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηρθε το 2008 στην ΑΕΚ και τον γνωρίσαμε ως ένας δυναμικό κεντρικό αμυντικό που ήρθε να αντικαταστήσει τον Τραϊανό Δέλλα που είχε φύγει επί των ημερών του Γιώργου Δώνη. Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με κλειστό διετές συμβόλαιο τότε και ετήσιες αποδοχές περίπου 800.000 ευρώ ήταν μετά τον Ριβάλντο ο πιο υψηλά αμειβόμενος στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Στα «κιτρινόμαυρα» έπαιξε δύο χρόνια, αλλά παρότι δεν κόλλησε ποτέ 100% και δεν έφτασε σε προσφορά τον προκάτοχο του, είχε δείξει ότι ήταν στόπερ ποιότητας με πολύ αθλητικά χαρακτηριστικά.

Τελικά έφυγε το 2010, ο Δέλλας γύρισε και η ΠΑΕ τον εξόφλησε αρκετό καιρό μετά. Έπαιξε και στην Σέλτικ και τελικά τον Φλεβάρη του 2014 είπε… αντίο στα γήπεδα. Από την επόμενη μέρα φόρεσε το κοστούμι του ο HITMAN και έπιασε δουλειά ως ατζέντης. Σοβαρός και ώριμος όπως και στο γήπεδο, ο Ντάνιελ (Σουηδός με Σέρβους γονείς) έγινε FIFA Agent το 2014 και διατηρεί ακόμη εστιατόριο στη Στοκχόλμη και καφέ στη Γενεύη.

Η ατζέντα του Μαϊστόροβιτς κάθε μέρα γεμίζει και οι επαφές του ανά την Ευρώπη, ολοένα πληθαίνουν. Σε αυτό τον βοηθά η απευθείας επικοινωνία: αγγλικά, σερβικά, δανέζικα, ολλανδικά, νορβηγικά, ελβετογερμανικά, σουηδικά και μαθαίνει πλέον και… ελληνικά.

Στα μέρη μας έκανε δουλειές μέχρι σήμερα μόνο με τον Παναθηναϊκό έχοντας καλές επαφές με τον Λεωνίδα Βόκολο. Έφερε τον Ρόμπιν Λουντ (Φινλανδός) το 2015 και προσπάθησε να κάνει το ίδιο και με τον Ελβετό Μίκαελ Λανγκ το ίδιο διάστημα δίχως επιτυχία.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό έχοντας αγωνιστεί σε Σουηδία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Σκοτία και Ελλάδα, μπορεί και έχει διασυνδέσεις σε Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη όντας μετρ της… Σκανδιναβίας. Και κάπως έτσι μέσα σε μόλις 2,5 χρόνια έχει καταφέρει να βρίσκεται μέσα σε deal που μπορεί να μην φαινόταν ο ίδιος, αλλά είχε παίξει καθοριστικό ρόλο (Φράνσον σε Βασιλεία από Νόρκεπινγκ την περσινή σεζόν). Mάλιστα, έχει κάνει deal και με την Μπάγερν Μονάχου για τον 18χρονο Τόμας Ισεργουντ για την β’ ομάδα.

Στην ΑΕΚ θα έχει για πρώτη φορά τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, που θα πρέπει να έχει άριστη συνεργασία με τον προπονητή και την διοίκηση και να συναποφασίζει πλέον για μεταγραφές.

Αναμένεται στην Ελλάδα ο Μαϊστόροβιτς μετά το ματς με την Ξάνθη για να επισημοποιηθεί η συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ και να… σηκώσει μανίκια ενόψει χειμερινών μεταγραφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X