Χατζησαρόγλου: «Θα πάρει πάνω από 60% ο Γραμμένος»

Χατζησαρόγλου: «Θα πάρει πάνω από 60% ο Γραμμένος»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σίγουρος για τη νίκη του Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ, όποτε και αν αυτές γίνουν, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ArenaFM». Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΠΟ να διαγράψει από τα μητρώα της την Ένωσή του, επικαλούμενη παρατυπίες στις πρόσφατες εκλογές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η επόμενη κίνηση είναι το διαιτητικό δικαστήριο ,εκεί θα αποφασιστεί αυτή η παράνομη απόφαση που πήραν αυτοί οι άνθρωποι της επιτροπής εκτάκτων θεμάτων. Ποια είναι αυτή η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων που μπορεί να διαγράφει, 50 ομάδες, ενώσεις, να σταματάει τα πρωταθλήματα και να κάνει ότι θέλει. Πρέπει να βγουν τα πρόσωπα, να δούμε ποιοι είναι».

Τι γίνεται με το πρωτάθλημα (σ.σ. εννοεί της Γ’ Εθνικής), θα μπορεί να παίξει η Δράμα την Κυριακή;

H Δόξα Δράμας είναι μέλος της ένωσης μας , το γήπεδο ανήκει στην ένωση μας, οπότε θα πρέπει να καταφύγει σε άλλη ένωση και να γίνει μέλος της. Αυτά υπέδειξε ο κ.Γκιρτζίκης θέλοντας να δώσει τον καλό του εαυτό και να βοηθήσει την Δόξα Δράμας. Το έκανε αυτό η Δόξα, πήγε πρωί-πρωί στις Σέρρες, έκανε αίτηση να γίνει μέλος την οποία και αποδέχτηκαν οι Σέρρες. Τα χαρτιά έφτασαν στην επιτροπή αλλά ο κ.Γκιρτζίκης είπε ότι θα συσκεφτούνε την Κυριακή. Η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων δεν δίνει λύση για την Δόξα Δράμας; Αφού θα συσκεφτούνε Παρασκευή ,πως μπορεί να γίνει αγώνας την Κυριακή; Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να χρεώσουν την Δόξα με ήττα 3-0 και -3 βαθμούς. Η έδρα αυτή την στιγμή της Δόξας είναι στις Σέρρες και στο γήπεδο του Πανσερραϊκού».

Αναφορικά με τις εκλογές: « Σε απλή αναλογική 1155 ψήφους έλαβε η δική μας παράταξη και έναν σταυρό έλαβε η αντίπαλη παράταξη. Η ομάδα που συμμετέχει στο κοινό ψηφοδέλτιο, ένα από τα πρόσωπα της ομάδας, πήρε έναν σταυρό. Ο Κεσκίνογλου αποχώρησε μισή ώρα μετά τις εκλογές, δεν είχαν σκοπό να ψηφίσουν, είχαν σκοπό να διαλύσουν την  γενική συνέλευση και να μην γίνουν οι εκλογές».

Κλείνοντας ανέφερε: «Η νίκη του κ.Γραμμένου θα είναι με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από ότι φαντάζεστε. Δεν θα είναι μόνο αυτές οι τρεις ενώσεις απαραίτητες για να εκλεγεί η παράταξη του κ.Γραμμένου. Ο Αριθμός θα είναι πολύ μεγαλύτερος. Πιστεύω ότι ο κ.Γραμμένος θα πάρει πάνω από 60%».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X