«Ετσι, με το μαλλί»!

Εικόνες από την προπόνηση με Λέσκοτ και Λάζαρο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόσωπο των ημερών εντός και εκτός ΑΕΚ είναι αναμφίβολα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τόσο λόγω της μεταγραφής-επιστροφής του στα πάτρια εδάφη όσο και για τη μαγική εμφάνιση στο φιλικό με την Ανόρθωση, με τον εν λόγω άσο να κάνει αγγέλους στο ανεπίσημο ντεμπούτο του. Το επίσημο θα γίνει την προσεχή Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη, η οποία είναι πρώτη στη λίστα των θυμάτων του. Σε βάρος της έχει πετύχει τρία γκολ (όλα στα Πηγάδια και όλα ως παίκτης του Παναθηναϊκού), εκ των οποίων τα δύο ήταν στο ίδιο ματς, στο οποίο αποτέλεσε θέμα συζήτησης όχι μόνο επειδή με αυτά τα τέρματα οι «πράσινοι» είχαν κάνει την ανατροπή ή γιατί ήταν εξαιρετικά σε εκτέλεση, αλλά και για τον πανηγυρισμό του.

Ο Λάζαρος είχε ακούσει έντονη κριτική από τον κόσμο της ομάδας του και από ορισμένα ΜΜΕ, διότι εκείνη την περίοδο δεν ήταν ?αγωνιστικά- και στα καλύτερά του, ενώ ήταν εκνευρισμένος με τις ειρωνείες ακόμα και για την κόμμωσή του (είχε αφήσει το μαλλιά να μακρύνουν). Στο ματς της 7ης Οκτωβρίου του 2012 υπήρχαν πολλά… μπινελίκια από τους οπαδούς της Ξάνθης και τότε ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξέσπασε λέγοντας μετά το 1-2 (είχε προηγηθεί η Ξάνθη του Μάνταλου και του Πλατέλλα με τον Μαρκόφσκι) «έτσι σας γ, με το μαλλί». Ο Λάζαρος είχε τρελαθεί με την αρρωστημένη ατμόσφαιρα μέχρι και για την εμφάνισή του και δεν είχε αντέξει. Υστερα από τρεις μήνες κούνησε μαντίλι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, υπογράφοντας στην Μπολόνια και ξεκινώντας την περιπέτειά του στην Ιταλία.

Το επίσημο ντεμπούτο του (λόγω του υψηλού βαθμού ετοιμότητας αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα) είναι με αντίπαλο την Ξάνθη και είναι λογικό να υπάρχουν θύμησες από όλα όσα είχαν συμβεί τότε. Βεβαίως, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ο Χριστοδουλόπουλος είναι διψασμένος να κάνει τη διαφορά στη νυν ομάδα του και να δείξει την αξία του, δικαιώνοντας αυτούς που τον πιστεύουν και τον επέλεξαν να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, κάτι το οποίο επιθυμούσε και ο ίδιος διακαώς.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Χριστοδουλόπουλος είχε σκοράρει στο 0-2 επί της Ξάνθης και στις 4 Ιανουαρίου του 2011. Τρία γκολ έχει βάλει και στον ΟΦΗ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως δύο γκολ έχει πετύχει εναντίον της Λάρισας, του Ατρόμητου και του Αρη.

Πηγή: sentragoal.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X