Ο νόμος Παππά δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Μαρινάκη για την τηλεοπτική άδεια

Ο νόμος Παππά δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Μαρινάκη για την τηλεοπτική άδεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση θα πρέπει να βαρύνεται μέτοχος καναλιού για να του ανακληθεί η τηλεοπτική άδεια.

Από το πρωί της Τρίτης όταν και έγινε γνωστή η πρόταση του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου για την υπόθεση της Εγκληματικής Οργάνωσης στην οποία προτείνεται η προφυλάκιση του Βαγγέλη Μαρινάκη, υπάρχει η απορία για τον αν η εξέλιξη αυτή της υπόθεσης θα δημιουργήσει πρόβλημα στον πρόεδρο του Ολυμπιακού στο θέμα της τηλεοπτικής άδεια που απέκτησε πριν από λίγες ημέρες.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM o Βασίλης Παπαθεοδώρου η προκήρυξη του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες περιέχει μία διατύπωση που κάνει σαφές ότι προς το παρόν τουλάχιστον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και αυτό γιατί σύμφωνα με το άρθρο 6 παράγραφος 1, για να ανακληθεί η άδεια από καναλάρχη θα πρέπει ο ιδιοκτήτης ο οποίος είναι μέτοχος άνω του 1% να έχει καταδικαστεί με αμετάκλητο βούλευμα.

Δεν αρκεί λοιπόν ούτε η παραπομπή σε δίκη ούτε καταδίκη (αν αυτό συμβεί) αλλά θα πρέπει να υπάρχει τελεσίδικη απόφαση του Άρειου Πάγου.

πηγή sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X