"Εκτελεστής" με το πρώτο άγγιγμα

"Εκτελεστής" με το πρώτο άγγιγμα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ικανότητα του να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, δεν υπήρχε η παραμικρή αμφιβολία. Ούτε καν στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα, όταν όντως εμφανίστηκε με παραπανίσια κιλά. Όμως ακόμα και σ’ εκείνο, το πρώτο δίτερμα, είχε καταφέρει να σκοράρει. Ακόμα και όντας ανέτοιμος, ο Ούγκο Αλμέιδα έδειξε πως το ένστικτο του σκόρερ το έχει. Εκείνο ωστόσο που έχει εντυπωσιάσει τους πάντες, είναι πως θέλει μισή φάση και λιγότερο από μισό άγγιγμα της μπάλας, για να βρει δίχτυα.

Το έκανε στα Τρίκαλα όταν πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ. Πρώτη φάση, πρώτη σέντρα, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και… αντίο. Το έκανε και όταν σκόραρε με τον Ηρακλή. Πρώτο κόρνερ στο δεύτερο ημίχρονο, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, γκολ. Το έκανε και στο φιλικό του Σαββάτου με την Ανόρθωση. Πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο, η μπάλα στα πόδια του στη καρδιά της περιοχής και μετά στα δίχτυα.

“Αν πάρει την μπάλα μέσα στην περιοχή, σ’ εκτελεί χωρίς να καταλάβεις για πότε έγινε” λένε οι συμπαίκτες του για το χάρισμα που έχει ο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος φορ έδειξε και στο ματς με την Ανόρθωση, πως όλο και περισσότερο βρίσκει τον εαυτό του. Κυρίως, ανοίγει όλο και πιο σταθερά γραμμή με τα αντίπαλα δίχτυα. Διότι βρίσκει και πάλι αυτό που είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα. Την εκτέλεση στο πρώτο άγγιγμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X