Τα σουτ του… σκότωναν και γάιδαρο

Τα σουτ του… σκότωναν και γάιδαρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τέλος της σεζόν 1982-1983 βρήκε την ΑΕΚ Κυπελλούχο Ελλάδος επικρατώντας στον τελικό του ΠΑΟΚ με 2-0. Το καλοκαίρι εκείνης της περιόδου η Ένωση ανάμεσα στις σημαντικές προσθήκες που έκανε ήταν και αυτή του Μπάμπη Ακριβόπουλου. Ο 22χρονος τότε κεντρικός μέσος είχε φτιάξει ήδη το όνομά του στη Βέροια, ενώ τον συνόδευε και ένας μύθος σχετικά με το αριστερό του πόδι. Ο μύθος αναφέρει πως στο χωριό του είχε πετύχει έναν γάιδαρο ο οποίος στη συνέχεια πέθανε.

Το ξεκίνημα του Ακριβόπουλου που σήμερα συμπληρώνει 55 χρόνια ζωής, ήταν εντυπωσιακό. Ξεκίνησε βασικός στις αναμετρήσεις με την Ουίπεστ για το Κύπελλο Κυπελλούχων, ενώ κατάφερε και την 6η αγωνιστική εκείνης της σεζόν να… ανοίξει λογαριασμό κόντρα στον Πανιώνιο.

Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν η ανάλογη με τον Ακριβόπουλο να τραυματίζεται σοβαρά σε ματς κόντρα στον Ηρακλή. Στον «Δικέφαλο» έκατσε 3 χρόνια μετρώντας 23 ματς πρωταθλήματος και μόλις 1 γκολ επιστρέφοντας στη συνέχεια στον τόπο καταγωγής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X