Έπεσε μαχόμενη (VIDEO)

Έπεσε μαχόμενη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και προσπάθησε να κάνει το θαύμα και να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Σεβίλλη, η ΑΕΚ μία ημέρα σαν σήμερα το 2007 δεν τα κατάφερε κόντρα στους Ισπανούς γνωρίζοντας νέα ήττα, αυτήν τη φορά με 4-1 μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, το σκορ σε καμία των περιπτώσεων δεν λέει την αλήθεια. Η Ένωση μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο αναζητώντας εκείνο το τέρμα που θα την ξαναέβαζε στο παιχνίδι της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League. Όμως, ο Πάλοπ όποτε χρειαζόταν είπε «όχι» με τον σύλλογο της Ανδαλουσίας να «κλειδώνει» την πρόκριση στο 31’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φαμπιάνο. Στην εσχάτη των ποινών είχε υποπέσει ο Σέζαρ ανατρέποντας τον Νάβας.

Η συνέχεια αποτέλεσε τυπική διαδικασία, καθώς ο «Δικέφαλος» χρειαζόταν τέσσερα γκολ απέναντι στην εξαιρετική Σεβίλλη, η οποία πριν το ημίχρονο σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τους Κεϊτά (40’) και Φαμπιάνο (45’).  Στο 53’ ο Κερζάκοφ έκανε το 4-0 για να μειώσει στο τελικό σκορ ο Ριβάλντο στο 82’. Η Ένωση θα μπορούσε να σκοράρει και νωρίτερα (64’), με τον Μαντούκα να μην το καταφέρνει από το σημείο του πέναλτι.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 28 Αυγούστου, όμως αναβλήθηκε μετά από αίτημα και των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ εξαιτίας των 65 θυμάτων των καταστροφικών πυρκαγιών που έπλητταν εκείνες τις μέρες την χώρα μας και η Σεβίλλη λόγω του χαμού του ποδοσφαιριστής της Αντόνιο Πουέρτα από καρδιακή προσβολή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X