«Τρέχω Ειδικά - Τρέχω για τα παιδιά»

«Μοναδικές στιγμές σε δρόμους ιστορικούς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έναν ακόμα άθλο είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Γιώργος Ζαχαριάδης.

Ο δρομέας της ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο 34ο Σπάρταθλον, διανύοντας 246 χλμ, τρέχοντας για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Εορδαίας (Πτολεμαΐδας).

Όπως αναφέρει ο Ζαχαριάδης: « Τρέχω για πολλούς λόγους, γιατί ΜΕ αρέσει, για λόγους υγείας, για να γεμίσω τον χρόνο μου και τις μπαταρίες μου, για να γνωρίσω και να απολαύσω από κοντά κάθε γωνιά της περιοχής μου και της Ελλάδας γενικότερα, για να φοράω και να έχω πάντα τον δικέφαλο της ΑΕΚ στο στήθος, με όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τώρα Τρέχω Ειδικά – Τρέχω για τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Πτολεμαΐδας. Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι ένας ωραίος και δύσκολος αγώνας 246 χλμ. Κάποτε ήταν ένα όνειρο απατηλό, προσπάθησα να του δώσω ζωή με την πνοή μου, την ανάσα μου, τον ιδρώτα μου….και τα κατάφερα. Σ΄ αυτόν τον μεγάλο άθλο συνεχίζω την προσπάθεια για να έχει το όνειρο σάρκα και οστά. Σαν τον άθλο των γονέων που “τρέχουν” καθημερινά για τα παιδιά τους. Αυτοί είναι αγώνες ψυχής και αντοχής, άθλος Ζωής!!! Πάμε ξανά μαζί, τώρα ξέρουμε τον δρόμο….».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X