Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πρώτη της ΑΕK Futsal (ΦΩΤΟ)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πρώτη της ΑΕK Futsal (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα σε μια πολύ ωραία κιτρινόμαυρη ατμόσφαιρα και με την παρουσία πάρα πολύ κόσμου, γονέων & μικρών αθλητών, έγινε χθες στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ στα Σπάτα στη Αίθουσα δεξιώσεων, η πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας προσπάθειας ανάπτυξης της ΑΕΚ Futsal και των Ακαδημιών ΑΕΚ Football Roots κάτω από την ομπρέλα, την δομή, την οργάνωση και την αιγίδα της ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του τμήματος: «Στόχος η Δημιουργία ενός εκτενούς Δικτύου Πιστοποιημένων Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, σε Πανελλήνια κλίμακα, με σκοπό τη Διαπαιδαγώγηση, Εκπαίδευση και Ανάδειξη Ποδοσφαιρικών Ταλέντων όπως βέβαια η Πανελλήνια εξάπλωση του πνεύματος και της κουλτούρας ΑΕΚ με την δημιουργία πολλών νέων υγειών φιλάθλων ΑΕΚ.

Στo πλαίσιo της ενημέρωσης έγινε αναλυτική παρουσίαση της πολιτικής λειτουργίας των ακαδημιών για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017.

Στο τέλος πραγματοποιήθηκε ανοικτή συζήτηση έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι απορίες και να ακουσθούν οι ιδέες των παρευρισκόμενων.

Παρόντες στη συνάντηση ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Ασλανίδης , ο Διευθυντής των Ακαδημιών της ΠΑΕ Μιχάλης Μητροτάσσιος και Τεχνικός Σύμβουλος Scouting Τόνι Σαβέφσκι.

Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στη πρώτη αυτή συνάντηση και όλους τους ΑΕΚτζηδες που έχουν αγκαλιάσει με πάθος αυτή την νέα δυναμική προσπάθεια!

ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X