Κάτι παραπάνω από μια μεταγραφή

Ο Λέσκοτ στα κιτρινόμαυρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας δεν περίμενε τέτοια μεταγραφική ρελάνς, λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η σχετική προθεσμία. Κι αν για τον Λάζαρο τα έχουμε ήδη πει, ότι όντως πρόκειται για παίκτη επιπέδου ΑΕΚ, η “βόμβα” Λέσκοτ είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από μια μεταγραφή. Καταρχάς είναι τεράστιο λάθος να γίνεται τόση κουβέντα περί ρίσκου λόγω ηλικίας, γιατί αν το καλοσκεφτείτε όλες οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων εμπεριέχουν ρίσκο. Άλλες λιγότερο κι άλλες περισσότερο. Άλλες “βγαίνουν” από εκεί που δεν τις περιμένεις και με άλλες ισχύει το αντίθετο. Ποτέ δεν μπορείς όμως να είσαι σίγουρος. Στο κάτω – κάτω, αν ο Λέσκοτ ήταν 5-6 χρόνια νεότερος θα σκεφτόταν να πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στη χώρα μας μόνο για να θαυμάσει την Ακρόπολη, την Κνωσσό, το ηλιοβασίλεμα και τις υπέροχες θάλασσές μας. Για κανέναν άλλο λόγο. Γι’ αυτό καλό είναι να μη χάνουμε τον έλεγχο.

Για οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, ο Άγγλος θα ήταν κάτι περισσότερο από μια μεταγραφική κίνηση. Ως όνομα αποτελεί δεδομένα την κορυφαία μεταγραφή της φετινής Super League, μακράν της δεύτερης. Αν αυτό συνδυαστεί με την παρουσία του Τσιγκρίνσκι στο ρόστερ, τότε μπορεί εύκολα κάποιος να βγάλει το συμπέρασμα ότι το κέντρο άμυνας του Δικεφάλου θα το ζήλευαν πολλές ομάδες. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η ΑΕΚ μόνο κέρδος μπορεί να αποκομίσει απ’ την παρουσία του Λέσκοτ. Αρχίζει και πάλι να συζητιέται έντονα το όνομά της στις ποδοσφαιρικές ευρωπαϊκές πιάτσες και δείχνει ότι ανεβάζει ξανά ψηλά τον πήχη.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι ότι δείχνει στον κόσμο της πως γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Γιατί ας μη γελιόμαστε… Αυτός (πρέπει πάντα να) είναι ο μοναδικός στόχος της ΑΕΚ. Κανένας δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει, αφού η επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Στην πλειοψηφία τους όμως οι φετινές μεταγραφές της ομάδας είναι υψηλού επιπέδου και απολύτως επιτυχημένες σε θέσεις που όντως χρειαζόταν ενίσχυση. Αν στο φινάλε γινόταν και μια κίνηση ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής τότε η μεταγραφική αντεπίθεση θα είχε ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακόμα κι έτσι όμως η Ένωση μπορεί να είναι ανταγωνιστική και τον Ιανουάριο να προσθέσει τις απαραίτητες “πινελιές” στο έμψυχο δυναμικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X