«Καλό για να... ξυπνήσουμε, δεν κερδίζεις περπατώντας»

Εικόνες από το φιλικό ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από το 1-3 στο ΟΑΚΑ και την κακή εικόνα της ΑΕΚ και μετά το τέλος του ματς έκανε λόγο για… περπάτημα των παικτών του.

«Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Τρία ματς σε μία εβδομάδα είναι πολλά και ήμασταν κουρασμένοι. Δεν ήμασταν σοβαροί και είναι καλό αυτό το αποτέλεσμα, να μας βοηθήσει να ξυπνήσουμε. Δεν κερδίσεις κανέναν έτσι με το όνομα και περπάτημα.

Γενικώς δεν ήμασταν καλοί, δεν θα κάνουμε όμως θέμα για ένα ματς. Ευτυχώς που έγινε τώρα και δεν έγινε στο επίσημο. Κάναμε αλλαγές σήμερα, αλλά κανέναν δεν κερδίζεις με περπάτημα και με το όνομα, είτε στην Α’ εθνική, είτε στην Β’ εθνική» είπε χαρακτηριστικά στη NOVA.

Τέλος, για την μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου σχολίασε «Είναι καλό που ενισχυθήκαμε μπροστά, είναι καλός παίκτης, έμπειρος και στην Εθνική. Θα μας βοηθήσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X