Το ατύχημα, το σημάδι και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Λέσκοτ

Το ατύχημα, το σημάδι και τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Λέσκοτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 34χρονος, Τζόλεον Λέσκοτ, είναι ο εκλεκτός για την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Ο πολύπειρος στόπερ αναμένεται να πλαισιώσει τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και αναμφίβολα θα συνθέσουν ένα σούπερ δίδυμο στην οπισθοφυλακή της Ένωσης.

Για πολλά χρόνια ο Λέσκοτ ήταν ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Αγγλία, τόσο σε συλλογικό επίπεδο, όσο και σε εθνικό.  Η καριέρα του Άγγλου αμυντικού είναι αξιοζήλευτη, τα χρήματα που έχει κερδίσει αμέτρητα, ωστόσο η ζωή του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ δεν ξεκίνησε ιδανικά.

Σε ηλικία 5 χρονών, ο πρώην αμυντικός της Έβερτον και της Μάντσεστερ Σίτι χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και “κοίταξε” τον θάνατο κατάματα. Τα χτυπήματα στο κεφάλι ήταν σοβαρά και οι γιατροί δεν δίνανε πολλές ελπίδες ζωής. Τα πολλά χειρουργεία του άφησαν ένα μόνιμο σημάδι στο πρόσωπο. Ο ίδιος, όπως έχει πει στο παρελθόν: “Ήμουν στο νοσοκομείο για πολύ καιρό, αλλά δεν καταλάβαινα πολλά γιατί ήμουν μικρός. Το ατύχημα με έκανε να εκτιμήσω περισσότερο τη ζωή και να σέβομαι πολύ περισσότερο τα άτομα με ειδικές ανάγκες”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X