Ψάχνεται για ακόμα ένα φιλικό

"Υπάρχει ακόμα ο χρόνος για ενίσχυση" (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το Σάββατο αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα, με αυτό να είναι κατά σειρά το τρίτο φιλικό της Ένωσης, από τη στιγμή της αναβολής του πρωταθλήματος. Ωστόσο είναι πιθανό να μην είναι το τελευταίο. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επιθυμεί να υπάρξει ένα ακόμα δυνατό «τεστ» μέχρι να φτάσουμε στην ημερομηνία που αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, προκειμένου να διατηρήσει σε καλή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές του. Δίνοντας παράλληλα ακόμα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, στα «φρέσκα» μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν επαφές με ομάδες εντός συνόρων, αλλά και εκτός, με το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού στο εξωτερικό, να παραμένει πιθανό. Άλλωστε οι επαφές με την Τραμπζονσπόρ αλλά και την Ινσταλμπουσπόρ συνεχίζονται, με την ΑΕΚ να μην έχει κλείσει ακόμα την πόρτα σε κάποια από τις δύο ομάδες. Την ίδια ώρα που υπάρχουν πληροφορίες να υπάρχει η σκέψη για ένα φιλικό ακόμα και στην Κύπρο.

Το σίγουρο είναι πως ο Κετσπάγια θέλει ένα ακόμα ματς για την ΑΕΚ, μετά τον Απόλλωνα, με τις επαφές πάνω σε αυτό το κομμάτι να συνεχίζονται προκειμένου να φανεί, αν όντως είναι εφικτό να κλειστεί και ένα τέταρτο φιλικό, στο διάστημα που δεν υπάρχει επίσημο παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X