"Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που είχαμε για 60 λεπτά"

Εικόνες από το φιλικό Άρης- ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος από την εικόνα που είχε η ομάδα του μέχρι και το 60′ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Τιμούρ Κετσπάγια, με τον προπονητή της ΑΕΚ να μιλάει για την διακοπή του πρωταθλήματος, την κατάσταση των νέων αποκτημάτων, αλλά και την ατμόσφαιρα που αντιμετώπισε η ομάδα του.

“Είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα που είχαμε στα πρώτα 60 λεπτά. Οι αλλαγές που κάναμε στη συνέχεια επηρέασαν την εικόνα μας αλλά γενικά πήγαμε καλά. Ήταν καλό για μας που ήρθαμε Θεσσαλονίκη και παίξαμε σε μια τέτοια έδρα. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή του πρωταθλήματος για να δώσουμε κάποια καλά φιλικά παιχνίδια και να διατηρήσουμε τη φόρμα μας. Εχουμε παίκτες που περιμένουμε περισσοτερο και που χρειάζονται δουλειά για να βοηθήσουν περισσοτερο”, είπε αρχικά ο Κετσπάγια.

Αναφερόμενος στον Άρη, είπε: “Είναι κρίμα για τον Άρη με τέτοια έδρα και τέτοιο κόσμο, να μην βρίσκεται στη Σούπερ Λιγκ. Μακάρι να επιστρέψει σύντομα εκεί που αξίζει. Είναι μια ομάδα δουλεμένη και με καλό υλικό”.

Για την αναβολή του πρωταθλήματος, είπε: “Μας έχει ενοχλήσει όλο αυτό και μας έχει επηρεάσει. Είχαμε κάνει έναν προγραμματισμό αλλά τώρα πρέπει να τον αλλάξουμε. Το μόνο θετικό είναι πως θα έχουν λίγο χρόνο ακόμα οι νέοι παίκτες, για να ενσωματωθούν στην ομάδα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X