«Στη μεγάλη ΑΕΚ, ο Μουρατίδης»!

«Στη μεγάλη ΑΕΚ, ο Μουρατίδης»!
Photo Credits: INTIME

Ένας από τους προπονητές που προστέθηκαν φέτος στο τεχνικό επιτελείο των τμημάτων υποδομής της ΑΕΚ, είναι ο Πολυχρόνης (Νάκης) Μουρατίδης.

Ο έμπειρος κόουτς, ανέλαβε το πόστο του προπονητή της «Ακαδημίας ΑΕΚ» και της ομάδας των Παμπαίδων, αλλά και το πόστο του βοηθού προπονητή της ομάδας Παίδων. Προέρχεται από τον Αστέρα Πλαγιαρίου, έχοντας αποφοιτήσει από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και στην πρώην ομάδα του, φρόντισαν να τον συγχαρούν, για την μετακίνησή του, στην ΑΕΚ.

Η διοίκηση του Αστέρα Πλαγιαρίου, εξέδωσε ανακοίνωση, που αναφέρει σχετικά: «Τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας αποτελεί το γεγονός ότι ο επί χρόνια παίκτης και προπονητής των ακαδημιών μας Νάκης Μουρατίδης ανήκει πλέον στο δυναμικό μιας από της μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα , αυτή της ΑΕΚ. Ο έμπειρος προπονητής θα αποτελέσει μέρος του προπονητικού team της ΑΕΚ και εμείς από την σειρά μας του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα. Η διοίκηση του Αστέρα Πλαγιαρίου ευχαριστεί θερμά τον Νάκη Μουρατίδη για τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή επιτυχία !!!!!!!!!! Μπράβο ΝΑΚΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X