Δευτέρα ξεκινά το Futsal

Δοκάρια και διαιτησία της στέρησαν την πρόκριση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την ερχόμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής και εφηβικής ομάδας Futsal της ΑΕΚ.

Η συγκέντρωση θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ (Ολύμπου και Πάτμου, Μαρούσι απέναντι από το ΟΑΚΑ) στις 18:00 και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η αγωνιστική προετοιμασία στο Άλσος Γάλατσίου, υπό τις οδηγίες του προπονητή Απόστολου Μπελτσίδη.

Από εκεί και πέρα μέχρι την Πέμπτη 25 Αυγούστου θα γίνονται δεκτές οι συμμετοχές για τη συγκέντρωση των ακαδημιών ΑΕΚ Futsal, που θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 18:00. Η διοίκηση της ΑΕΚ Futsal προσκαλεί τους γονείς και τους αθλητές των ακαδημιών, όπως επίσης κι όσους ενδιαφέρονται για νέα εγγραφή, σε συνάντηση με σκοπό την παρουσίαση της νέας διοικητικής δομής, της νέας φιλοσοφίας και του πλάνου των ακαδημιών κάτω από την αιγίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι δηλώσεις συμμετοχές μπορούν να γίνουν μέσω της σελίδα στο Facebook AEK Futsal ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας(6936-549666).

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X