Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Φέτος θα πετύχουμε κάτι καλό...»

Λαρεντζάκης στο enwsi.gr: «Φέτος θα πετύχουμε κάτι καλό...»
Photo Credits: INTIME

Η νέα σεζόν ξεκίνησε -και επίσημα- για την ΑΕΚ. Η Ένωση έβαλε… μπρος, έχοντας πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θέλοντας να κάνει ακόμα ένα βήμα προόδου. Έτσι, η ομάδα θα «χτιστεί» στην Κράνισκα Γκόρα, της Σλοβενίας, όπου ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του θα βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα, αλλά και τις δυνατότητες του συνόλου.

Τα νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι αρκετά. Ένα εξ αυτών ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φορά τα κιτρινόμαυρα, μίλησε στο enwsi.gr λίγο πριν από την αναχώρηση της ομάδας, εξηγώντας τι σημαίνει για τον ίδιο αυτή η αλλαγή στην καριέρα του, ενώ εξήγησε και πόσο σημαντικό είναι για τον ίδιο να έχει συμπαίκτες όπως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Κώστας Βασιλειάδης.

Αρχικά ο νεαρός διεθνής αναφέρθηκε στο νέο βήμα στην καριέρα του. «Είναι αλήθεια και είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να δείξω ότι έχω αλλάξει επίπεδο. Πάμε σε ένα μέρος που θα προετοιμαστούμε, θα δεθούμε και μεταξύ μας, γιατί είμαστε πολλοί νέοι παίκτες. Πιστεύω θα δέσει η ομάδα και θα κάνουμε κάτι καλό…».

Μιλώντας για τις πρώτες εντυπώσεις του από την ομάδα τόνισε πως «ακόμα είμαι 2 μέρες στην ομάδα. μην φανταστείς πως έχω δει πολλά πράγματα. Όλο αυτό, όμως,είναι κάτι καινούργιο για μένα. Είναι στα… ωραία του επαγγελματισμού. Είμαι πολύ χαρούμενος και αυτό κάνει τη ζωή του αθλητή πιο εύκολη, ώστε να παίξει και να αποδώσει».

Τη νέα σεζόν θα έχει παίκτες υψηλού επιπέδου, όπως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Κώστας Βασιλειάδης, για τους οποίους επεσήμανε ότι «εννοείται πως με βοηθάει και είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξουμε ένα 5Χ5 για να καταλάβω το επίπεδό τους».

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας. «Να έχει υπομονή και να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Θα πάνε όλα καλά, αρκεί να έχουμε υπομονή. Όλοι οι στόχοι θα πραγματοποιηθούν, σιγά σιγά».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X