Δίτερμα με Μπακασέτα σε ρόλο... Μπαρμπόσα

Εικόνες από την προπόνηση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τελευταίο κομμάτι της σημερινής προπόνησης στα Σπάτα, ο Τιμούρ Κετσπάγια χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες, πραγματοποιώντας δίτερμα. Εκεί, ο προπονητής της ΑΕΚ φανέρωσε κάποιες σκέψεις του που ενδεχομένως δούμε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο το Σάββατο, δείχνοντας πως σε πρώτη φάση θέλει να δει σαν “αντι-Μπαρμπόσα”, τον Τάσο Μπακασέτα.

Στο δίτερμα που έγινε στα Σπάτα ο Μπακασέτας τοποθετήθηκε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, με τον Μάνταλο δίπλα του και αριστερά τον Βάργκας. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Αλμέιδα, ενώ οι Σιμόες και Γιόχανσον ήταν τα δύο αμυντικά χαφ. Με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιο και Ντίας. Ένα σχήμα που είναι πιθανό να δούμε στο φιλικό “τεστ” του Περιστερίου, ειδικά αν αύριο ολοκληρωθεί η πώληση του Έλντερ Μπαρμπόσα στην Αλ Ουάσλ και μείνει σε πρώτη φάση… κενή, η θέση του Πορτογάλου εξτρέμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X