Ο Αλέξης θέλει και διαιτητές

Ο Αλέξης θέλει και διαιτητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πεπεισμένοι πως η ομάδα τους θα αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο (20/8) κόντρα στη Βέροια, για την 1η αγωνιστική, είναι στην ΑΕΛ. Μάλιστα, οι «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση πως η ΕΠΟ θα ορίσει κανονικά διαιτητές αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν επικοινωνίας του κ. Κούγια με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της ΕΠΟ κ. Παυσανία Παπανικολάου του έγινε γνωστό ότι η ΕΠΟ θα ορίσει κανονικά, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, τους διαιτητές του αγώνα του Σαββάτου 20/8 με την ΠΑΕ Βέροια και δεν υπάρχει καμία αιτιολογία να μη διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι και με αυτό το παιχνίδι να γίνει και η έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2016-17.

Κατόπιν αυτής της διαβεβαίωσης η ΠΑΕ ΑΕΛ, σε συνεργασία με τη Γήπεδο ΑΕ, μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα θα έχει ολοκληρώσει όλα τα διαδικαστικά προαπαιτούμενα ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα, τόσο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα όσο και στον εξοπλισμό των καφετεριών και των κυλικείων του AEL FC ARENA για την εξυπηρέτηση των οπαδών μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X