«Η ΑΕΚ έχει δυναμώσει»

«Η ΑΕΚ έχει δυναμώσει»
Photo Credits: INTIME

Είναι γεγονός ότι με τις κινήσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ στο μεταγραφικό παζάρι, έχει δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό, ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτό είναι κάτι που επισήμανε και ο Λευτέρης Σούμποτιτς, μιλώντας στην κυπριακή ιστοσελίδα «cyprusbasket.net». Ο προπονητής της Αλ Ριγιάντι του Λιβάνου, ρωτήθηκε για το το αν του λείπει η Ελλάδα και υπογράμμισε ότι πλέον το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, έχει γίνει πιο ανταγωνιστικό, με την ΑΕΚ να παίζει σημαντικό ρόλο.

Αναλυτικά, ο Σούμποτιτς σχολίασε: «Σίγουρα μου λείπει απίστευτα. Μόλις ακούω κανένα τραγούδι, μόλις βλέπω κανένα έργο στην τηλεόραση με πιάνει μελαγχολία. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει γίνει πιο ανταγωνιστικό με την ΑΕΚ και τον Αρη να έχουν δυναμώσει. Πλέον δεν μπορείς να χαλαρώσεις γιατί μπορεί να γίνει η ζημιά.

Το ελληνικό μπάσκετ πέρασε μια κάμψη 3-4 χρόνια. Το μπάτζετ δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Παίζει ρόλο στην απόκτηση των μεγάλων ικανών παικτών, αλλά βλέπουμε φέτος δύο ομάδες που πήγαν στο Final Four Ευρωλίγκα να μην έχουν τόσο μεγάλα μπάτζετ. Το μυστικό είναι να κάνεις καλό προγραμματισμό και να φτιάξεις μία καλή χημεία στην ομάδα».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X