Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων (ΦΩΤΟ)

Σε ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ, Βούλα Παπαχρήστου και Κρίστυ Αναγνωστοπούλου ζουν από χθες σε …ρυθμούς Ολυμπιακών Αγώνων

 Στο Ρίο βρίσκονται από χθες οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ, Κρίστυ Αναγνωστοπούλου και Βούλα Παπαχρήστου οι οποίες αναχώρησαν με το απογευματινό γκρουπ της Τετάρτης. Οι δύο πρωταθλήτριες του «Δικεφάλου» τακτοποιήθηκαν στα δωμάτια τους και είχαν το απόγευμα την ευκαιρία να κάνουν και την πρώτη τους βόλτα στο Ολυμπιακό Χωριό.

Τα προβλήματα που φαίνεται να έχουν οι Βραζιλιάνοι σε θέματα ετοιμότητας μειώνονται καθημερινά, καθώς το ολυμπιακό χωριό αποκτά σταδιακά την σωστή του μορφή. “Το ολυμπιακό χωριό σε γενικές γραμμές είναι καλό. Οι διοργανωτές έχουν κινητοποιηθεί αρκετά σε θέματα ασφάλειας. Ωστόσο μπορώ να πω πως υπάρχουν δυσκολίες με την μετακίνηση μας”, είπε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και μέλος της ΕΟΕ Γιάννης Σταματόπουλος. Όπως παραδοσιακά συμβαίνει τα αγωνίσματα του στίβου θα διεξαχθούν την δεύτερη εβδομάδα των αγώνων (12-21/8) με τη συμμετοχή 25 Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.

Το πρόγραμμα των δύο αθλητριών της ΑΕΚ: Σάββατο (13/8): 15.40 Τριπλούν (Γ) πρ. Παπαχρήστου 02.30 (16/8) Δισκοβολία (Γ) πρ. Α΄γκρουπ Αναγνωστοπούλου

03.50 Δισκοβολία (Γ) πρ. Β΄γκρουπ Αναγνωστοπούλου. Να τονίσουμε πως με την Εθνική Κύπρου θα αγωνιστεί η Τρίτη αθλήτρια της ΑΕΚ, Ραμόνα Παπαϊωάννου  η οποία επίσης έφτασε στο Ρίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X