Κετσπάγια: «Αυτοί είχαν το γκολ, εμείς όχι…»

Κετσπάγια: «Αυτοί είχαν το γκολ, εμείς όχι…»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια το είπε πολλές φορές στην συνέντευξη Τύπου μετά το ΑΕΚ – Σεντ Ετιέν και τον αποκλεισμό. Οι «στεφανουά» είχαν το γκολ, η Ενωση όχι. Και έτσι πέρασε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κετσπάγια:

Στην ευκαιρία του Μπαρμπόσα τελείωσε το ματς;

«Αν το βάζαμε το γκολ θα ήταν διαφορετικά. Όποιος το έβαζε θα είχε το πάνω χέρι. Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν πετύχαμε τον στόχο. Δεν ήταν εύκολος στόχος πάντως. Μετά την Γαλλία, θα ήταν καλό να πάρουμε την πρόκριση. Ειχε πολύ κόσμο το γήπεδο. Η Ευρώπη τελείωσε, συνεχίζουμε τώρα στο πρωτάθλημα.

Τι έφταιξε για τον αποκλεισμό;

«Αυτοί έβαλαν γκολ, εμείς όχι»

Η απουσία Γιόχανσον ήταν καταλυτική;

«Ο Λαμπρόπουλος ήταν πολύ καλός. Αμυντικά ήταν καλά και μπροστά όσο μπορούσε βοήθησε. Αν ήταν ο Γιόχανσον θα ήταν αλλιώς. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ήταν αυτός ο λόγος όμως που χάσαμε. Ο Λαμπρόπουλος πήγε πολύ καλά. Δεν έχει παίξει ξανά εκεί, και ήταν πολύ καλά».

Οι Αλμέιδα-Πατίτο πότε θα είναι έτοιμοι;

«Τώρα έχουμε αρκετό χρόνο. Θα έχουμε και φιλικά, για να παίξουν 90λεπτα. Όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα πιστεύω να είναι έτοιμοι και αυτοί.

Δεν έκανε φάσεις σήμερα. Γιατί;

«Εμάς δεν μας προβληματίζει αυτό. Η ομάδα δεν μου άρεσε που χάσαμε, αλλά δεν παίζαμε πρωτάθλημα Ελλάδας. Με ομάδα πολύ καλή παίζαμε, που βγήκε από την Γαλλία στην Ευρώπη. Αρα καλή ομάδα. Αξίζαμε πολύ περισσότερο. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε γκολ, δεν είναι λίγες 3-4 ευκαιρίες. Δεν παίζουμε μόνοι μας.

Αδικήθηκε από το σκορ η ΑΕΚ;

«Είχαμε κατοχή μπάλας. Και αυτοί δεν είχαν ευκαιρίες. Πολύ καλύτερες ευκαιρίες εμείς. Κάποιοι παίκτες τώρα που ήρθαν να μας βοηθήσουν να είμαστε καλύτεροι. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε. Στις λεπτομέρειες χάσαμε από την Σεντ Ετιέν».

Στην πίκρα του αποκλεισμού η ΑΕΚ θα έχει ένα ματς την εβδομάδα; Είναι καλύτερα;

«Θα έχουμε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας. Καλά και τα ευρωπαϊκά ματς, είναι καλύτερα. Δεν είναι πρόβλημα να παίζεις δύο ματς. Ομάδες που παίζουν δύο ματς, έχουν ρυθμό και είναι πάντα έτοιμες. Εδώ γίνονται και άλλα πράγματα που παίρνει και περισσότερο από μία εβδομάδα για το επόμενο ματς.

Όταν στράβωσε το ματς τι δεν έγινε και στο β’ έδειξε να μην μπορεί; Τι εξήγηση δίνεται;

«Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Βάλε το γκολ και τέλος. Έχει τόση εμπειρία, 30 μέτρα πίσω και είναι δύσκολο να δημιουργήσεις. Κάποιοι παίκτες υστέρησαν. Τα περιμένεις όμως, είναι αρχή. Εγινε προσπάθεια και πριν μας είχαν ξεγραμμένους. Αλλά δείξαμε ότι σε δύο ματς και ότι αξίζαμε περισσότερο να περάσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X