Η ΑΕΚ ρίχνει τα... καλά χαρτιά της

Εικόνες από το «Ζοφρουά Γκισάρ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ματς… φωτιά. Σαν τον Αύγουστο ένα πράγμα, κατακαλόκαιρο. Η ΑΕΚ του Τιμούρ Κετσπάγια που είναι μανούλα σε αυτά τα ματς ζωής ή θανάτου παίζει μετά το 0-0 την πρόκριση σπίτι της.

Και η ΑΕΚ σε αυτό το ματς πιθανότατα θα έχει όλα τα καλά χαρτιά της για να πάρει μια πρόκριση που θα δώσει ζωή, ψυχολογία και έναυσμα για μια σεζόν που στο φινάλε της θέλουν να γραφτεί «κιτρινόμαυρη» ιστορία.

Ο προπονητής που ξέρει από προκρίσεις θα είναι εκεί. Στην άκρη του πάγκου. Ο Τιμούρ θα καθοδηγήσει την ΑΕΚ με εξυπνάδα και οξυδέρκεια για να πάρει το ματς και την πρόκριση. Με όποιον τρόπο νομίζει ο ίδιος.

Από εκεί και πέρα, θα έχει τον ηγέτη της άμυνας της (Τσιγκρίνσκι) εκεί, την σκούπα (Σιμόες) στον άξονα, τον αρχηγό της (Μάνταλο) και στον πάγκο το «βαρύ πυροβολικό» της.

Μένει να δει αν θα έχει 100% τον Γιόχανσον, ενώ δύσκολα θα έχει τον Πατίτο. Ομως και αυτές οι απώλειες, καλύπτονται. Με τον καλύτερο χαρτί. Τον άσο της… 30.000 κόσμου στις εξέδρες ξέρουν να σπρώξουν την ΑΕΚ στο γκολ, στην πρόκριση, στην επίτευξη του στόχου. Το έκαναν πριν λίγους μήνες και με τον Ολυμπιακό, και τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Στο χέρι της ΑΕΚ είναι αυτή η πρόκριση. Μια πρόκριση που μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να δει κανείς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X