Πρόεδρος Σεντ Ετιέν: "Καθοριστικός ο αγώνας με την ΑΕΚ"

Πρόεδρος Σεντ Ετιέν: "Καθοριστικός ο αγώνας με την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ισχυρός άνδρας της Σεντ Ετιέν, Ρολάν Ρομεγιέ, σε συνέντευξη του, μίλησε για την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως αποτελεί παιχνίδι -κλειδί για την φετινή σεζόν.

“Στον πρώτο αγώνα αξίζαμε ένα γκολ, αλλά ακόμα είμαι αισιόδοξος. Είμαι απογοητευμένος που δεν παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας, ωστόσο πιστεύω στην ομάδα μου και εμπιστεύομαι τον προπονητή και τους παίκτες.
Είναι πολύ σημαντικός ο αυριανός αγώνας για την εικόνα και την εξέλιξη του συλλόγου, γιατί τα τελευταία χρόνια τα πάμε καλά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.

Ερωτώμενος για το αν ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός ωφελήσει την Σεντ Ετιέν, ώστε να είναι ξεκούραστη στο πρωτάθλημα, η απάντηση του προέδρου των “Στεφανουά” ήταν ξεκάθαρη: “Δεν συμφωνώ. Θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν αποκλειστούμε. Θυμηθείτε τη ψυχολογία της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Βασιλεία την περσινή σεζόν”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X