"Καζάνι" που βράζει η Σεντ Ετιέν

"Δέκα λόγοι ανησυχίας πριν την ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατάσταση στο στρατόπεδο της Σεντ Ετιέν δεν είναι και η καλύτερη πριν το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης. Οι “μουρμούρες” του κόσμου, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον Κριστόφ Γκαλτιέ είναι πολλές.
Η πλειοψηφία των γαλλικών ΜΜΕ πριν το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο “Geoffroy-Guichard” κατακεραύνωνε τον τεχνικό και τους παίκτες των “Στεφανουά” για τις πολύ άσχημες εμφανίσεις και τις τρεις σερί ήττες στα φιλικά προετοιμασίας.

Οι φίλοι της Σεντ Ετιέν βρίσκονται σε αναβρασμό μετά την αποχώρηση του βασικού κεντρικού αμυντικού και ενός εκ των αρχηγών, Μουσταφά Μπαγιάλ, ο οποίος πουλήθηκε με μόλις ένα εκατ. Ευρώ σε ομάδα του Ντουμπάι. Επίσης, αποδοκιμάζουν τη διοίκηση για τη μη ανανέωση της ομάδας και τη χαμηλή δραστηριότητα στο μεταγραφικό παζάρι, μετά τη φυγή πολλών βασικών παικτών, όπως Κοχαντέ, Εϊσερίκ, Κλερκ, Ταμπανού και Μπεαμπέκ. 

Το “γλυκό” έδεσε μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. Η εμφάνιση των “πρασίνων” κόντρα στην Ένωση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κόσμο της Σεντ Ετιέν, σύμφωνα με τα γαλλικά Μέσα.

Σημερινά δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για επιθυμία του Φλορεντίν Πογκμπά να μετακομίσει στην Αγγλία, ειδικότερα αν αποκλειστεί από την ΑΕΚ και ο Μονέ-Πακέ είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Εν κατακλείδι, η Σεντ Ετιέν σαφέστατα παραμένει να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η περσινή ομάδα, που προκρίθηκε στα νοκ -άουτ του Europa League και που μέχρι το τέλος της σεζόν διεκδικούσε την έξοδο της στο Champions League από τo Σαμπιονά.

Η ΑΕΚ πρέπει να εκμεταλλευτεί τo κακό φεγγάρι και το κακό κλίμα της γαλλικής ομάδας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X