Όταν ο Μπαρμπόσα υπέγραφε στην ΑΕΚ

Όταν ο Μπαρμπόσα υπέγραφε στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από δύο χρόνια η ΑΕΚ της Football League έπειθε τον Έλντερ Μπαρμπόσα, έναν παίκτη για τον οποίο είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, να αφήσει την Ιβηρική χερσόνησο και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το 2014, μία ημέρα σαν σήμερα, η Ένωση ανακοίνωνε την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ και τη συμφωνία τριετούς διάρκειας αναφέροντας μεταξύ άλλων: «H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση, με ελεύθερη μεταγραφή από τη S.C Braga, του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Helder Jorge Leal Rodrigues Barbosa. Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι τριετούς διάρκειας».

Ο Μπαρμπόσα τα δύο αυτά χρόνια που βρίσκεται στον Δικέφαλο έχει αγωνιστεί σε 69 επίσημες αναμετρήσεις έχοντας σημειώσει 15 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 17 ασίστ. Θυμίζουμε πως πλην της ΑΕΚ και της Μπράγκα ο 29χρονος έχει παίξει και στις Πόρτο, Αλμερία, Σετούμπαλ, Τροφένσε και Ακαντέμικα, ενώ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X