Μαινόμενος... Αλμέιδα ενόψει ρεβάνς!

Τους "τρέλανε" όλους ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σκληρή μάχη δίνει ο Πορτογάλος έτσι ώστε να είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί έστω και για λίγο κόντρα στη Σεντ Ετιέν

Ο Ούγκο Αλμέιδα είναι ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και στην Ελλάδα και δεν το κρύβει. Το έχουν καταλάβει όλοι και πολύ περισσότερο οι άνθρωποι της ομάδας που τον ζουν καθημερινά στα Σπάτα.

Όμως για τον Πορτογάλο φορ, η… ευτυχία του αυτή, δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Και αυτό, διότι δεν είναι ακόμα σε θέση να βοηθήσει την ΑΕΚ. Κάτι που θέλει σαν τρελός.

Ήταν εξάλλου χαρακτηριστικό και το σχόλιο στήριξης που έγραψε στο Facebook λίγα λεπτά πριν από την σέντρα του παιχνιδιού στο «Ζοφρουά Γκισάρ», το οποίο υποχρεώθηκε να δει από την τηλεόραση καθώς ήταν εκτός αποστολής.

Όμως τώρα ο Αλμέιδα θέλει σαν τρελός να παίξει στην ρεβάνς. Όχι βέβαια στην βασική ενδεκάδα, καθώς ακόμα δεν έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό ετοιμότητας. Έστω όμως και για λίγα λεπτά, ο Πορτογάλος φορ, θέλει να βοηθήσει την ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση απέναντι στους Γάλλους.

Και για να τα καταφέρει ο Αλμέιδα είναι έτοιμος να δουλέψει πολύ σκληρά μέχρι και το ματς της Πέμπτης. Ή για να είμαστε ακριβείς, να συνεχίσει να δουλεύει πολύ σκληρά, όπως κάνει από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στα Σπάτα.

Άλλωστε ο Πορτογάλος φορ από την πρώτη κιόλας προπόνησης, είχε ζητήσει να παίξει στο δίτερμα. Ενώ μετά από δύο μέρες, πήρε χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό με τους Κύπριους στην Φυλή.

Βεβαίως όσο και αν ο Αλμέιδα θέλει σαν τρελός να μπει και να παίξει με την Σεντ Ετιέν, στην ΑΕΚ ξέρουν πως η διαχείριση του Πορτογάλου φορ απαιτεί προσοχή. Το γεγονός πως ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, δεν σημαίνει πως είναι έτοιμος και να παίξει.

Εξάλλου και πριν από το πρώτο ματς στη Γαλλία, ο Αλμέιδα έπαιζε κανονικά και στο δίτερμα. Όμως ήταν ακόμα ανέτοιμος και ο Κετσπάγια τον άφησε εκτός αποστολής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X