"Δύναμη της ΑΕΚ η μεσαία γραμμή"

"Δύναμη της ΑΕΚ η μεσαία γραμμή"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, έχοντας φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Σεντ Ετιέν, μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα για το σημερινό παιχνίδι. Ο Έλληνας στόπερ τόνισε ότι η πρόκριση είναι ανοιχτή, υποστηρίζοντας 100% τη γαλλική ομάδα και δήλωσε ότι η δύναμη της ΑΕΚ είναι η μεσαία γραμμή με τους Αντρέ Σιμόες και τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

“Η δύναμη αυτής της ομάδας είναι η μεσαία γραμμή. Έχουν δύο πολύ καλούς παίκτες στο κέντρο, τον Γιάκομπ Γιόχανσον και τον Αντρέ Σιμόες. Υπάρχει πολύς λόγος για τον Πέτρο Μάνταλο που έχει καλή τεχνική, αλλά για μένα, αυτοί οι δύο παίκτες είναι οι πιο σημαντικοί. Συνδυάζονται υπέροχα για την ομάδα τους και είναι σε θέση να καθορίσουν το ρυθμό. Προβλέπω δύο ανοιχτούς αγώνες. Ο Γκαλτιέ είναι πολύ καλός προπονητής και είμαι βέβαιος ότι έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το σημερινό παιχνίδι. Γνωρίζοντας μάλιστα, τη καυτή ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην Αθήνα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X