Όπου τολμούν οι Αετοί... (22:00, LIVE WEB RADIO)

Ψυχίατρε, ποιος θα τη σταματήσει;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα στην Ευρώπη, μετά από 4,5 χρόνια. Χρόνια δύσκολα, επίπονα, που πλέον όμως ανήκουν στο παρελθόν, με τον Δικέφαλο να είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του ξανά, και στην Ευρώπη. Στις 22:00 η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στο «Ζοφρουά Γκισάρ» την Σεντ Ετιέν, στο πρώτο από τα δύο ματς της σειράς. Με στόχο να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει στη ρεβάνς της Αθήνας, με τον κόσμο στο πλευρό της, να πάρει την πρόκριση και να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa league.

Η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τσιγκρίνσκι και Ντίντακ, στο κέντρο τους Σιμόες, Γιόχανσον, στα άκρα τους Βάργκας, Μπαρμπόσα και επιτελικό τον Μάνταλο. Με τους Πέκχαρτ και Αραβίδη να διεκδικούν τη μία θέση, στην κορυφή της επίθεσης.

Το enwsi.gr είναι από χθες στο Σεντ Ετιέν και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στη Γαλλία, με LIVE WEB RADIO μετάδοση του ματς και live γραπτή ενημέρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X