Φωνή, τραγούδι αλλά και... προσοχή

Μπαρμπόσα και... χαμός! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα μέτρα ασφαλείας στη Γαλλία αυτή την περίοδο, είναι για λόγους που είναι γνωστοί σε όλους, αυξημένα. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και για το αυριανό ματς.

Στο ματς θα υπάρχει και security officer της UEFA που βεβαίως ήταν παρών στο security meeting που έγινε και απόψε στις 6.30 στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής υπάρχει άψογη συνεργασία των δυο ομάδων και με την UEFA αλλα και με τη γαλλική αστυνομία που ειναι επί ποδός μετά τα τελευταία γεγονότα στη χώρα. Από την ΑΕΚ άλλωστε δεν έχουν την παραμικρή αμφιβολία για τη στάση που θα κρατήσουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στη Γαλλία, περιμένοντας από τον κόσμο της ομάδας να έχει, όπως συνηθίζει, υποδειγματική στάση και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό. Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των υπεύθυνων ασφαλείας και της γαλλικής Αστυνομίας, με τους οποίους μέχρι στιγμής υπάρχει άψογη συνεργασία για όλα. Να σημειωθεί τέλος πως στο γήπεδο αναμένονται περίπου 200 φίλοι της ΑΕΚ, που θα έχουν φτάσει εκεί τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X