Η ΑΕΚ που θέλει ο Γιούρι

ΑΕΚ με παρόν και... μέλλον!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Ζντοβτς χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Μάκη Αγγελόπουλου και έχει φτιάξει τη νέα ομάδα της ΑΕΚ, με βάση τα δικά του «θέλω».

Αυτό είναι σαφές, αφού οι επιλογές των παικτών έχουν γίνει ξεκάθαρα με βάση τα όσα έχει ζητήσει ο Σλοβένος κόουτς, με τον μεγαλομέτοχο της «Βασίλισσας», να έχει φροντίσει για να γίνουν όλες οι κατάλληλες κινήσεις. Ήδη το ρόστερ της ΑΕΚ, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, αφού απομένουν κάποιες μικρές «πινελιές» πριν από το φινάλε.

Το βέβαιο είναι ότι την φετινή σεζόν, ο Γιούρι Ζντοβτς έχει φτιάξει την ομάδα, ακριβώς όπως ήθελε ο ίδιος. Οι επιλογές είναι δικές του και το ρόστερ έχει «χτιστεί» με συγκεκριμένη φιλοσοφία. Ο Σλοβένος θέλει παίκτες που να μπορούν να αγωνιστούν σε τουλάχιστον δύο θέσεις, για να μπορεί να αλλάξει με ευκολία σχήματα μέσα στον αγώνα, όποτε χρειάζεται.

Επίσης, ο Σλοβένος κόουτς θέλει η ομάδα να διαθέτει εξαιρετικές λύσεις, όσον αφορά το σουτ από την περιφέρεια και για αυτό έχουν αποκτηθεί παίκτες, που μπορούν αν απειλούν από μακριά, ακόμα και οι παίκτες ρακέτας. Πάνω από όλα, ο Ζντοβτς θέλει μια ομάδα που να παλεύει πολύ στην άμυνα και για αυτό ήρθαν πολλοί παίκτες, που μπορούν να μαρκάρουν καλά.

Εν κατακλείδι, ο Ζντοβτς πήρε αυτούς που ήθελε, κάτι που δεν είχε συμβεί πέρυσι. Ο Σλοβένος είχε έρθει μεσούσης της χρονιάς και ναι μεν άλλαξε αρκετούς παίκτες, αλλά στην ουσία δεν βρήκε την χημεία που θα ήθελε, αφού η ομάδα ήταν «χτισμένη» με διαφορετική φιλοσοφία από την αρχή, με πιο επιθετικογενείς προσανατολισμούς.

Ο Ζντοβτς έχει πλέον την ΑΕΚ που θέλει, περιμένοντας ουσιαστικά μία προσθήκη με ξένο σούτινγκ γκαρντ, εφόσον φυσικά βρεθεί λύση για να αποχωρήσει ο Μαλίκ Χέρστον, αλλά και τον τρίτο σέντερ, που θα έχει συμπληρωματικό ρόλο, πίσω από τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Τζος Όουενς. Το μόνο που μένει, είναι αφού ολοκληρωθεί πλήρως το παζλ του ρόστερ, να καταφέρει ο Σλοβένος κόουτς, να φτιάξει την ομοιογένεια της ομάδας και οι «κιτρινόμαυροι» να εμφανιστούν πανέτοιμοι με την έναρξη της νέας σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X