Το πρόγραμμα για ΑΕΚ και Σεντ Ετιέν

fourfourtwo: "Το σπουδαιότερο ζευγάρι του 3ου προκριματικού γύρου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ υπενθύμισε το αυριανό πρόγραμμα του Συλλόγου, αλλά και αυτό της Σεντ Ετιέν. Η συνέντευξη Τύπου των Γάλλων είναι προγραμματισμένη στις 17.15 τοπική (18.15 ώρα Ελλάδος) και μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η συνέντευξη Τύπου της Σεντ Ετιέν ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη στις 17.15 (τοπική), ενώ μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσει η προπόνηση της γαλλικής ομάδας στο Geoffroy-Guichard.
Υπενθυμίζεται ότι στις επτά το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα) η ομάδα της ΑΕΚ θα προπονηθεί στον αγωνιστικό χώρο του Geoffroy-Guichard και μισή ώρα νωρίτερα ο Τιμούρ Κετσπάγια θα μιλήσει στους Ελληνες και Γάλλους δημοσιογράφους.
Αύριο στις 10.30 το πρωί με πτήση τσάρτερ θα αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ με προορισμό το αεροδρόμιο του Σεντ Ετιέν ενόψει της αναμέτρησης με τη Σεντ Ετιέν στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X