Ο Αλμέιδα ξέρει... (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο Αλμέιδα ξέρει... (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σπουδαία καριέρα του Ούγκο Αλμέιδα στα ευρωπαϊκά γήπεδα είναι δεδομένη. Ο πολύπειρος Πορτογάλος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο και έχει σημαντικές παραστάσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
Με 72 συμμετοχές σε Champions League και Europa League, έχοντας πετύχει 23 τέρματα, είναι σίγουρα ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια και σημείο αναφοράς στην αποστολή της ΑΕΚ για τα διπλά παιχνίδια με την Σεντ Ετιέν.

Τα νοκ- άουτ παιχνίδια για τον επιθετικό της ΑΕΚ σαφώς δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο και ειδικότερα με την Σεντ Ετιέν. Ο Αλμέιδα τη σεζόν 2008-09 φορούσε τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Η γερμανική ομάδα στην πορεία για τον τελικό απέκλεισε τους “Στεφανουά” στη φάση των “16”.
Στο πρώτο παιχνίδι στις 12/3/2009 η Βέρντερ επικράτησε 1-0 με τον Ούγκο Αλμέιδα να ξεκινά βασικός, έχοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στον επαναληπτικό, μία βδομάδα αργότερα, η ομάδα του Τόμας Σάαφ έφυγε με το 2-2 από το  “Geoffroy-Guichard” και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

Δείτε τις ενδεκάδες και τα στιγμιότυπα των δύο αγώνων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X