Με Αλμέιδα η αποστολή για Άρη Λεμεσού!

Τους "τρέλανε" όλους ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ούγκο Αλμέιδα έχει “τρελάνει” κόσμο σε αυτές τις πρώτες μέρες παρουσίας του στην ΑΕΚ, καθώς ο Πορτογάλος φορ έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και με τεράστια όρεξη για δουλειά αυτή τη νέα σελίδα της καριέρας του. Δείχνοντας όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη, πως ανυπομονεί για το πρώτο του ματς με τη φανέλα της Ένωσης και πως θα παλέψει, για να είναι έτοιμος ακόμα και στο πρώτο ματς με την Σεντ Ετιέν. Ο Αλμέιδα προπονήθηκε και σήμερα κανονικά, έδειξε σε σούπερ κατάσταση και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, για το αυριανό φιλικό με τον Άρη Λεμεσού (18:30, NOVASPORTS1)! Με τον Τιμούρ Κετσπάγια να προτίθεται όπως φαίνεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου σιγά-σιγά να βρει ρυθμό.

Οι παίκτες που θα αποσυρθούν το μεσημέρι σε ξενοδοχείο και στη συνέχεια θα μεταβούν στο γήπεδο της Φυλής για τον αγώνα,  είναι οι εξης: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Ντίας, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον,Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Πλατέλλας, Μάνταλος, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας, Αλμέιδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X