Στα Φερόε η Εθνική και… ελληνικός «εμφύλιος»

Στα Φερόε η Εθνική και… ελληνικός «εμφύλιος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Βιέννη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων χάντμπολ, καθώς και η κλήρωση για την διοργάνωση των ομίλων της 1ης προκριματικής φάσης του Euro2020, που συμμετέχει και η Εθνική Ανδρών.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο 1ο γκρουπ μαζί με Κύπρο και Νησιά Φερόε. Μετά την κλήρωση προέκυψε πως η έδρα του γκρουπ θα είναι τα Φερόε, με τους αγώνες να διεξάγονται μεταξύ 13-15 Ιανουαρίου 2017.

Από εκεί και πέρα στον 1ο γύρο του EHF cup ο πρωταθλητής Φίλιππος θα αντιμετωπίσει την Μπουντβάνσκα Ριβιέρα από το Μαυροβούνιο με τον πρώτο αγώνα στη Βέροια. Ο Διομήδης Άργους, για τον ίδιο γύρο, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Ισλανδική Haukar με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Ισλανδία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν 3/4 και 10/11 Σεπτεμβρίου 2016.

Ελληνικός «εμφύλιος» προέκυψε στον 2ο γύρο του Challenge Cup, όπου ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ και ΑΣΕ Δούκα κληρώθηκαν αντίπαλοι. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Νέα Ιωνία στις 19/20 Νοεμβρίου 2016 και ο επαναληπτικός στο Δαΐς την 26/27 του ίδιου μήνα.

Στις Γυναίκες στον 1ο γύρο του EHF cup η πρωταθλήτρια Νέα Ιωνία θα ταξιδέψει στη Ρωσία, όπου θα αντιμετωπίσει στο Κράσνονταρ την Κούμπαν. Το πρώτο παιχνίδι θα δοθεί στη Ρωσία 10/11 Σεπτεμβρίου 2016 και η ρεβάνς στις 17/18 του ίδιου μήνα στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X