Ολο το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πατίτο

Ολο το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πατίτο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πατίτο μετά από 4 χρόνια αφήνει την Σάντος και όλα δείχνουν ότι τα επόμενα 24ωρα ο 26χρονος Αργεντίνος εξτρέμ θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» της ΑΕΚ.

Ο Πατρίτσιο Ροντρίγκεζ μάλιστα μέσω Twitter αποχαιρέτισε την βραζιλιάνικη ομάδα γράφοντας «Έχω μόνο καλά λόγια να πω για την Σάντος και την ευκαιρία που μου έδωσε για να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο όλα αυτά τα χρόνια. Το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και γι αυτό άφησα πίσω μου πολλά. Δυστυχώς μία σειρά τραυματισμών δεν με άφησε να δώσω όλα όσα ήθελα. Και γι αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φυσικοθεραπευτές και γιατρούς της ομάδας, όπως και όλους όσους δουλεύουν για τον σύλλογο για αυτά τα 4 χρόνια.

Τους πρώην συμπαίκτες μου που μαζί περάσαμε πολλά, τους ψυχολόγους στην ομάδα, διατροφολόγους και άλλους πολλούς. Πάνω απ όλα τους καταπληκτικούς φιλάθλους που αμέσως με αγκάλιασαν όλα αυτά τα χρόνια. Φεύγω με δυο τίτλους και 1.000.000 φιλάθλους στην καρδιά μου. Σε ευχαριστώ Σάντος και Βραζιλία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X